PLATĂ, LIVRARE ȘI TRANSPORT

MODALITATI DE LIVRARE & TRANSPORT

 

Costul de transport al unui colet este de 19.90 lei în orice localitate din tară indiferent de greutate si valoare. 

Transport este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Nu se pot trimit colete daca s-a refuzat primirea unei comenzi anterioare - Balcanik.ro isi rezerva dreptul pentru anularea comenzii fara a anunta in prealabil destinatarul.

Pentru transportul în alte țări din Europa, costul variaza in functie de zona. Puteti afla costul transportului la momentul finalizarii comenzii, in sectiunea transport sau in tabelul de mai jos. Livrarea se efectueaza DOAR dupa plata online cu cardul bancar, în termen de 14 zile.

Arie (RON/colet)
1 65 RON
2
85 RON
3 105 RON
4 125 RON
5 335 RON

Aria 1 - Ungaria; 

Aria 2 - Cehia, Slovenia, Slovacia, Bulgaria, Serbia;

Aria 3 - Polonia, Germania, Elvetia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Liechtenstein, Austria, Italia, Croatia;

Aria 4 - Danemarca, Franta, Irlanda, Vatican, Monaco, Portugalia, Spania, Insulele Canare (Spania);

Aria 5 - Andora, Gibraltar, Suedia, Finlanda, Norvegia, Malta, Cipru, Estonia, Lituania, Latvia, Turcia.

*NU mai realizeazam livrari in Marea Britanie

 

Transportul este asigurat de compania de curierat SAMEDAY.

 

Comenzile sunt preluate de catre un operator si procesate in cel mai scurt timp posibil. Livrarea se efectueaza doar dupa confirmarea telefonica a comenzii, in 24-48 de ore, in zilele lucratoare. Unele produse pot avea intarzieri de 7-10 zile lucratoare. 

In momentul confirmarii telefonice, operatorul responsabil cu finalizarea comenzii dumneavoastra, se va asigura ca o sa primiti marimile potrivite inaltimii si greutatii pe care le aveti. 

 

 

MODALITATI DE PLATA

 

ONLINE CU CARD BANCAR PRIN EUPLATESC (VISA/VISA ELECTRON/MAESTRO/MASTERCARD).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

RAMBURS

Plata  va fi facută la momentul primirii coletului.