RETURNARE PRODUSE

In cazul in care marimea produsului comandat nu este corespunzatoare sau nu este conform asteptarilor tale, poti returna produsul. Balcanik Fashion Boutique va suporta costul transportului de schimb daca a livrat un produs necorespunzator (produs diferit, masura diferita sau defectiuni). Daca Balcanik Fashion Boutique a livrat produsul conform specificatiilor Clientului si acesta din urma doreste totusi returul (masura nu se potriveste, nu sunteti multumit de calitatea materialului etc), costurile de transport vor fi suportate de catre Client. In cazul in care Clientul a primit un produs defect sau alt produs decat cel comandat, iar acesta, din urma, nu doreste schimbarea cu produsul comandat si va dori returul banilor, costurile de transport vor fi suportate de catre Client. 

Va rugam ca in cazul in care ati primit un produs cu defect sa ne contactati in cel mult 24-48h de la primirea coletului. 

 

Iata pasii și modalitatile prin care poti returna produsul: 

  1. Solicitare contravaloare produs 

    Pentru a primi contravaloarea produsului comandat, completeaza acest FORMULAR DE RETUR - click aici. Dupa completarea formularului, vom trimite un curier la adresa mentionata in formular pentru ridicarea coletului. Clientul NU poate trimite coletul prin alt curier (FanCurier, DPD etc) . De indata ce coletul tau ajunge in depozitul nostru, analizam produsele returnate, iar daca acestea corespund calitativ, vom demara procesul de returnare a banilor. 
    Produsele din oferte nu se pot returna! Clientul are posibilitatea de a efectua doar schimburi de produse pentru aceste comenzi. Costul de transport va fi surpotat de catre Client.  

Atentie! Contravaloarea va fi restituita in contul bancar in maxim 14 zile de la procesarea returului, insa iti vom retine suma de 25 lei pentru plata transportului de retur. Blacanik Fashion Boutique va incerca sa restituie suma datorata in 4-5 zile lucratoare. Daca comanda a avut TRANSPORT GRATUIT se plateste si turul, respectiv 19.90 lei taxa de transport si 25 lei taxa de retur. Total 44.90 lei. 

 

  1. Solicitare Voucher

Daca doresti sa schimbi un produs cu altul, trebuie mai intai sa returnezi produsul si apoi sa efectuezi o alta achizitie. Tine minte ca numai produsele care nu au urme de utilizare si returnate in ambalajul original pot fi returnate. Poti efectua returul in termen de pana la 14 zile calendaristice de la data livrarii comenzii.

Procesul de returnare se poate prelungi daca coletele ajung deteriorate.

Atentie! Se va retine suma de 19.90 lei aferenta transportului de retur.
Daca comanda dvs in care folositi voucherul este mai mica de suma minima pentru transportul gratuit, in acest caz veti achita inclusiv transportul de 19.90 lei.

 

3. Schimbarea produselor

Daca produsul comandat nu este pe marimea ta sau produsul comanda nu se potriveste si doresti schimbarea acestuia cu o marime mai mare sau mai mica, sau un alt produs, trebuie sa ne contactezi pe Whatsapp la numarul 0757804635, iar unul din consilierii Balcanik te va îndruma. Clientul are dreptul la schimbarea comenzii in termen de 14 zile de la primirea comenzii. Noua comanda va trebui sa aiba minim valoarea comenzii initiale.

Costurile de transport sunt urmatoarele:
- Daca doresti schimbarea unui singur produs din comanda – 20 lei;
- Daca doresti schimbarea a doua sau mai multe produse din comanda – 39,80 lei.

 

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un produs/mai multe produse, in termen de 14 zile calendaristice, fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. 
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expira in termen de 14 zile calendaristice de la ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a produselor comandate.     

Persoanele juridice au dreptul doar la SCHIMB de produse/VOUCHER. Nu se poate efectua returnarea banilor.                                

 

Clientul NU poate trimite coletul prin alt curier (FanCurier, DPD etc).

NU acceptam coletele trimise prin Posta Romana! 

 

Ne rezervam dreptul de a refuza primirea coletului daca:

- Produsele prezinta defecte din urma probarii produselor;
- Produsele au fost purtate si prezinta mirosuri de parfum/balsam sau urme de machiaj;
- Produsul nu mai are eticheta atasata;
- Sunt costume de baie, lenjerie intima.
- Produsul este trimis doar in ambalajul original, fara alta protectie. 

Conform legislatiei in vigoare, aveti la dispozitie ANPC - Autoritatea pentru protectia consumatorilor

  

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor, va rugam sa ne contactati pe email la adresa balcanikboutique@yahoo.com sau la numarul de telefon +40757 804 635.